Scener

Oppdal Kulturhus

Oppdal kulturhus kan tilby topp moderne lokaler til alt fra små møter via faste øvinger til store scenearrangement, utstillinger, messer og konferanser. Stikkordene er kultur, fysisk aktivitet og kunnskap. Nedenfor finner du informasjon om hver enkelt sal/møterom som kan leies.

Les mer på Kulturhusets nettside

For booking: Send e-post
Her finner du Oppdal Kulturhus

Berghallen

Berghallen er et kretshus for Midtbygda vest for Oppdal sentrum. Berghallen arrangerer bl.a. juletrefest og 3.dagsfest som en tradisjon, men Berghallen kan også leies for private arrangement.

For booking: 909 21 029 / Facebook
Her finner du Berghallen

Oppdal Kirke

Oppdal Turisthotell

Oppdal Turisthotell er et tradisjonsrikt og ærverdig hotell som gir en fin ramme til mange typer arrangement og med forskjellige muligheter for scene.

For booking og mer info: 

Send e-post / 72 40 07 00

Her finner du Oppdal Turisthotell

Skogtun

Skogtun er et kretshus for Fagerhaug nord for Oppdal sentrum. Skogtun arrangerer bl.a. «Hjertelig jul på Fagerhaug», men Skogtun kan også leies for private arrangement.

Les mer på Skogtun sin Facebookside

For booking: Send e-post
Her finner du Skogtun

Vognildsbua

Vognildsbua er en museumslandhandel 6,5 km vest for Oppdal sentrum. Vognildsbua har vært åpen som scene for mindre intimkonserter og mindre arrangementer. I 2017 og 2018 har også det vært arrangert Vognildsbua Musikkfestival i bakgården. Åpen kafè i sommerseongen og ellers i året quizkvelder og radiobingo. Pubkvelder siste fredag i hver måned.

Kafe hver lørdag

Les mer på Vognildsbua sin Facebookside

For booking: Tlf: 976 80 810 / E-post

Adresse: Myrtråråket 1, 7340 Oppdal

Her finner du Vognildsbua